Wyszukiwarka
Koszyk
Twoje złote:  0,00
wpłacone: 0,00
zarobione: 0,00
Liczba produktów:  0
Wartość:  0,00
Zobacz koszyk


Opis

To kuchnia mało wyrafinowana (poza kilkoma skomplikowanymi daniami) dzięki czemu bardzo dobrze nadaje się do współczesności, bo przecież liczy się czas! Przygotowałam dziś na obiad drobiowe wątróbki w kokilkach. Danie proste i tanie, a smaczne. Nawet dla osób, które nie przepadają za smakiem wątroby. Obiad był mało wykwintny: wątróbki w kokilkach, pieczone ziemniaki i zielona sałata. Czas przygotowania był niedługi, a wszystko piekło się ok. 40 minut. Polecam to danie, gdy chcecie tanio zjeść coś smacznego i pożywnego! Fragment do przeczytania: https://ridero.eu/pl/books/kuchnia_kreolska/read/#textpreview

O autorze

Kazik Ronhard to podróżnik i smakosz. Lubi kuchnię "z duszą", pełną tradycyjnych przepisów i przesiąkniętą klimatem, w którym powstała.
10
złotych

Kuchnia kreolska (#1625)

Gatunek: kulinarne, 

Rodzaj: poradnik

Autor: Kazimierz Ronhard / Monika I. Betley

Wydawnictwo: Ridero

Rok: 2017

Ilość stron: 175

Format pliku: epub, 

Słowa kluczowe:
gotowanie, kuchnia, przepisy, Ameryka, Północna,

Kategoria:
LITERATURA / poradniki / kulinarne /


Oceny:

Pozytywne: 0
Neutralne: 0
Negatywne: 0




Inne tego autora

(#1626)

Komentarze