Słowa kluczowe:
Kategoria:
Neutralne: 0
Negatywne: 0
Opis
Poradnik dla początkujących . Napisany w formie kursu . Bogato ilustrowany ,z dokładnymi opisami kolejnych czynności . Poradnik uczy łatwego podziału drobiu na poszczególne części oraz luzowania kości , niezbędne do pełnego faszerowania i do galantyn drobiowych .O autorze
Doświadczenie kulinarne zdobyłam przez 35 letnie prowadzenie domu oraz 25 letnie w własnej firmie cateringowej. Wszystkie przepisy zawarte w moich książkach są kilkakrotnie sprawdzone w mojej kuchni testowej.
6
złotych
Kuchnia:Krok po kroku (#923)
Gatunek: kulinarne,
Rodzaj: poradnik
Autor: Elżbieta Strylczuk - Kłucińska
Rok: 2013
Ilość stron: 46
Format pliku: pdf,
Słowa kluczowe:
kuchnia, gotowanie, kurs, kulinarny, kurs, gotowania, kulinarny, kurs, kuchnia, krok, po, kroku, kuchnia, dla, początkujących, gotowanie, dla, początkujących, filetowanie, drobiu, filetowanie, kurczaka, faszerowanie, drobiu, luzowanie, kości, drobiu, luzowanie, kości, kurczaka, fas,
Kategoria:
LITERATURA / poradniki / kulinarne /
Oceny:
Pozytywne: 0Neutralne: 0
Negatywne: 0