Wyszukiwarka
Koszyk
Twoje złote:  0,00
wpłacone: 0,00
zarobione: 0,00
Liczba produktów:  0
Wartość:  0,00
Zobacz koszyk


Opis

Poradnik dla początkujących . Napisany w formie kursu . Bogato ilustrowany ,z dokładnymi opisami kolejnych czynności . Poradnik uczy łatwego podziału drobiu na poszczególne części oraz luzowania kości , niezbędne do pełnego faszerowania i do galantyn drobiowych .

O autorze

Doświadczenie kulinarne zdobyłam przez 35 letnie prowadzenie domu oraz 25 letnie w własnej firmie cateringowej. Wszystkie przepisy zawarte w moich książkach są kilkakrotnie sprawdzone w mojej kuchni testowej.
6
złotych

Kuchnia:Krok po kroku (#923)

Gatunek: kulinarne, 

Rodzaj: poradnik

Autor: Elżbieta Strylczuk - Kłucińska

Rok: 2013

Ilość stron: 46

Format pliku: pdf, 

Słowa kluczowe:
kuchnia, gotowanie, kurs, kulinarny, kurs, gotowania, kulinarny, kurs, kuchnia, krok, po, kroku, kuchnia, dla, początkujących, gotowanie, dla, początkujących, filetowanie, drobiu, filetowanie, kurczaka, faszerowanie, drobiu, luzowanie, kości, drobiu, luzowanie, kości, kurczaka, fas,

Kategoria:
LITERATURA / poradniki / kulinarne /


Oceny:

Pozytywne: 0
Neutralne: 0
Negatywne: 0




Inne tego autora

Komentarze